Apartaments a Sardenya
 
 
 
 
 
 
 
 

 Per què escollir un apartament?

Un apartament ben equipat permet gaudir de tots els avantatges que ofereix el sentiment d'establir-nos comodament a la nostra llar. Lluny de dependre de terceres persones i d'estar continuament condicionat pels horaris i la poca intimitat com sempre succeïx als Bed & Breakfast tindrem sempre un punt de suport fix que en qualsevol moment del dia o la nit sempre ens brindará l'assossec i la pau que tant necessitem sobretot al estar lluny de casa. Per un preu, per descomptat moltíssim més económic que el dels hotels i agroturismes, un apartament ens permet conservar l'autonomia que tenim durant la resta de l'any desmarcant-nos de per exemple veure'ns obligats a menjar sempre fora i a preus que amb el pas dels dies van fent mella a la nostra butxaca o simplement a organitzar les hores d'una forma més lliure i natural durant les nostres merescudes vacances.

 

 Per què escollir Sardenya?

Amb més de 25000 km2 de territori es la segona illa més gran del mar Mediterrani. L'extensió nord-sud es de 270 km, mentre que la d'oest-est es de 150 km. Comparant la distància amb les altres illes del Mediterrani, Sardenya és la que está a major distància de terra ferma ja que es trova a 190 km de la resta d'Itàlia i a 180 km de Tunísia.

L'illa de Sardenya ofrereix una variada proposta que va desde els seus solitàris i misteriosos cims de quasi 2000 metres d'altitud fins els seus més de 180 quilòmetres de costes. Les cristal·lines aigües de les seves platges i el profund i intens blau del mar han fet de Sardenya el destí perfecte pels amants de la tranquil·litat i els paisatges d'altres temps.

Descobrir l'illa es deixar-se portar per la quietut de les seves velles oliveres i el delicat perfum natural de les seves valls i rius.

Sardenya pertany a les zones europees amb una menor densitat de població i aquest fet fa que viatjar per ella s'hagi convertit en un autèntic plaer per persones que desitjen allunyar-se de la cada vegada més estressant vida de nervis en les ciutats i relaxar-se olblidant-se del pas de les hores en el silenci d'un estiu de somni. El sard, la llengua autòctona d'origen llatì, amb els seus 4 principals dialectes conviu perfectament amb l'italià. Com a curiositat cal destacar l'ús d'un català antic a la ciutat d'Alguer; fins fa relativament poc, la majoria d'habitants de la zona parlaven alguerès, una varietat dialectal del català amb influències del sard i l'italià ja que colons catalans de Barcelona van repoblar la ciutat desprès d'expulsar la poblaciò sarda autòctona al 1372 desprès d'una revolta popular contra Pere IV el Cerimoniòs.

La seva delicada i la vegada original gastromonia es molt apreciada pels amants de la bona taula; aromes mediterranis i forts sabors es barrejen en antiquíssimes receptes que han passat de generació en generació intactes fins als nostres dies. Cada provincia respecta la tradició pròpia utilitzant els productes propis de la zona. Gràcies tambè a la posició geogràfica de l'illa, compresa entre el mar, les llacunes de pesca i els relleus de l'interior, els ingredients típics de la cuina són molt diversos però al mateix temps són simples i naturals.

 

1