Apartaments a Sardenya
 
 
 
 
 
 
 
 

Preus i condicions generals (temporada 2019)

 

Preus per apartament i nit

   

Envii'ns un email a info@pinnappartamenti.com o empleni el formulari de contacte i els oferirem la nostra millor opció per a les seves vacances el més aviat possible!

Condicions generals

-Check-in (hora arribada): de 16:00h a 23:00h.

-Check-out (hora sortida): de 8:00h a 12:00h.

-És obligatori fer el chek-in i el check-out dins d'aquests intèrvals. En el cas que l'hoste tingui la necessitat d'arribar o sortir en hores diferents, haurà d'avisar als propietaris a fi d'intentar satisfer la seva sol licitud, aquesta variació dels horaris pot comportar un suplement.

-Estant els apartaments gestionats de forma familiar, no existeix un servei de recepció disponible durant tot el dia, com als hotels, per tant cada hoste ha de comunicar l'hora prevista d'arribada almenys 48 hores abans de la pròpia arribada, comunicant tamb les possibles variacions per causes ocorregudes durant el viatge.

-La falta d'aquesta comunicació pot causar esperes per les quals no s'accepten reclamacions o sol licituds de devolució.

-Per confirmar la reserva es requerirà una paga i senyal del 30% de l'import; cap reserva s'admetrà sense el pagament d'aquesta paga i senyal.

-L'import de la reserva haurà de ser efectuat directament a l'apartament en el moment de l'arribada.

-L'única forma de pagament acceptada és en Efectiu.

-La cancel lació d'una reserva comportarà la no devolució de la paga i senyal en tots els casos independentment de l'antelació amb que se'ns avisi.

-Els preus inclouen les despeses de consums d'aigua, llum i gas.

-Els preus no inclouen els llençols i tovalloles que en el cas de desitjar-les es pagarien apart amb un suplement en el preu total de:
30 euros / joc de llençols per llit de matrimoni o sofà-llit
20 euros / joc de llençols per llit individual
20 euros / joc de tovalloles

-Suplement bressol: 25 euros / setmana

-Alguns apartaments de Cabras estan dotats d'aire condicionat disponible sota petició i amb un suplement de 10 euros per nit.

-El suplement de la neteja final és obligatori i ascendeix, depenent del nombre d'hostes de l'apartament, a:
2 persones - 60 euros
3/4 persones - 70 euros
5/6 persones - 80 euros

-Al preu de l'apartament se li afegirà una fiança de 150 euros; aquesta quantitat és necessària per a sufragar els possibles desperfectes que pugui sofrir l'apartament i, lògicament, es restituiran al finalitzar el perìode de lloguer si és que no hi ha hagut cap desperfecte.

-Animals admesos sota petició. Podria ser requerit un suplement.

-En el moment de la confirmació de la reserva es donen per acceptades aquestes condicions generals.

-Estem a disposició per a qualsevol aclariment desitjant-los una serena i feliç estada.