Apartaments a Sardenya
 
 
 
 
 
 
 
 

Situació

 

Sardenya és una de les majors illes del Mediterrani, situada a l'oest de la península italiana, és l’illa de les illes, amb una naturalesa encara incontaminada... amb immensos espais oberts i grans silencis. Lluny encara del turisme de masses i tradicionalment un punt de destinació del turisme selecte, està també freqüentada per persones amants de les bones vacances, la naturalesa, el mar i la tranquil·litat. Qui va, sempre torna.


Cliqui per engrandir els mapes

Mapa interactiu

 

Els apartaments, de recent construcció, situats en una esplèndida i tranquil.la posició a pocs metres de platges lliures i poc freqüentades, consenten als hostes moure´s facilment per l´interior de la regió, oferint una òptima base de suport desde la qual es posible arribar amb brevetat a algunes de les més boniques i sugestives zones de Sardenya. Amb un clima sempre agradable, es meravellós poder disfrutar de les que sens dubte són reconegudes internacionalment com les millors platges del Mediterrani i del mòn; res no es pot comparar amb un refrescant bany en les seves aigües cristal·lines.

La natura ofereix moltíssim sol, un mar pulit i d'aigües pures, platges sorrenques, trams de roques, magnífics paisatges colinosos i postes de sol inoblidables. A més podreu aprofitar per conèixer la cultura històrica de la nostra població i la seva exquisita hospitalitat. Abundants restes arqueològiques fundamentalment dels períodes Neolític, Nuràgic, Fenicio-Pùnic, Romà, Vandàlic, Bizantí i Medieval donen fe de la rica història i l´amor dels pobles envers a aquesta terra al larg dels segles. Visitant algun petit poble de l´interior es facil trobar encisadores botigues artesanes que ofereixen productes i objectes tìpics de la nostra civilització.

Un clima estival que comença en el mes de Maig i finalitza en el mes de Setembre, encara que en els mesos d'Abril i Octubre també es pot gaudir d'un temps meravellós, mai fa una calor insoportable gràcies a la presència d'un lleuger vent i a més el risc de pluja és gairebé inexistent.