Apartaments a Sardenya
 
 
 
 
 
 
 
 

Els nostres apartaments

 


Des de fa ja diversos anys, ens dediquem a llogar bonics i còmodes apartaments; un negoci familiar gestionat amb total dedicació perque els nostres clients passin unes vacances inoblidables en la nostra illa.

Disponibles desde el mes de Maig fins a Octubre.

Situats en el petit poble de Cabras, prop d’Oristano, i en el poble de Funtana Meiga, Península del Sinis, al costat de San Giovanni; a la illa de Sardenya.

Apartaments de recent construcció, bé situats, respectivament a solo 1 quilòmetre de la platja, en el poble de Cabras i molt prop de la platja, en el poble costaner de Funtana Meiga.

Totes les platges del litoral de Cabras pertanyen a la coneguda Àrea Marina Protegida de la Península del Sinis i Illa de Mal di Ventre; el poblet de Funtana Meiga es troba a més situat en ple Parc Natural de Flora i Fauna de Seu.

Els apartaments de Cabras formen part d'una preciosa vila situada en el mateix centre històric de l'antic poble de pescadors i gaudeix d'un gran jardí comunitari que l'envolta. Els altres apartaments es troben en el poble de Funtana Meiga, en la mateixa platja, molt a prop de la zona arqueològica de Tharros i de l'oasi natural de Seu gaudint d'un meravellós ambient de mar.

Tant Cabras com Funtana Meiga són molt a prop dels centres comercials als quals és molt fàcil accedir-hi tan amb coxte com a travès d'una contínua xarxa d’autobusos públics. Plena natura, tranquil·litat, suggestives platges i aigües cristal·lines és el que ofereix la zona a tot aquell que desitgi gaudir d’unes vacances que sense dubte no oblidarà mai...

Capacitat máxima per a 4 persones per apartament, 75 m2 (Cabras) i per 4 o 6 persones, 60 m2 (Funtana Meiga).

Completament equipats (televisió, nevera, rentadora, mosquiteres...); els apartaments de Cabras gaudeixen d’una amplia balconada i jardí, amb cuina-menjador, un bany amb banyera-dutxa, una habitació de matrimoni i altra habitació amb dos llits individuals.

Els apartaments de Funtana Meiga, de diferent tipologia, consten de cuina-sala d'estar amb sofà-llit, un bany complet amb dutxa i una habitació de matrimoni. Els apartaments de major capacitat disposen a més d'unes golfes amb un o dos llits individuals.

Interessats enviar un email a info@pinnappartamenti.com o trucar al 932765630 (Barcelona) o omplir el següent formulari.

Durant els mesos d'estiu (Juny, Juliol, Agost...) i fins al mes d'Octubre també és possible localitzar-nos en el Telf: 0039/3334741869.